petkaoptika@gmail.com

+36 70 435 1445

Hétfő-Péntek: 10-17

Szombat: előzetes bejelentkezésre

1041 Budapest Templom u.2.

Optikai szalonunkat 2001 márciusában nyitottuk meg családi kisvállalkozásként Újpesti Piac szomszédságában. Üzletünkben magasan képzett szakemberek állnak rendelkezésére annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalon elégítsük ki vásárlóink igényeit. Kellemes környezetben, igényes kiszolgálással várjuk hozzánk ellátogató ügyfeleinket. A több, mint húszéves szakmai tapasztalat fiatalos lendülettel párosulva alapot teremtett a mai modern látszerészeti és optometriai munka magas színvonalú elvégzéséhez.

Üzletünkben optometrista végez binokuláris látásvizsgálatot, illeszt kontaktlencsét.

Bejelentkezésre vállalunk:

  • gyermek szemorvosi vizsgálatot
  • kancsalság-szűrést
  • csecsemőszűrést, tapasztalt, nagyon precíz és megbízható gyermek-szemész kolléganő közreműködésével

A hagyományos optikai cikkeken és szolgáltatásokon kívül igyekszünk minél szélesebb skálán bemutatni a mai modern technika és tudomány vívmányait.

Az egynapos kontaktlencsétől a legmodernebb multifokális szemüveglencséken át a monitorvédő szemüvegekig minden termékünk magas színvonalú minőségi feltételeknek tesz eleget, melynek célja az elégedett, visszatérő vásárló.

Csak a látszerész szakmát szerető, jó empatikus képességű, hozzáértő kolléganőkkel dolgozunk, s mivel fontos számunkra a szakma jövője, ezért üzletünkben 10 éve tanulóképzés is folyik.

Üzletünk az Újpesti Piac mögötti Templom utcában található, a 3-as metró végállomásától kb. 5 perc sétára. Autóval könnyen megközelíthető, a parkolás a környéken ingyenes.