petkaoptika@gmail.com

+36 70 435 1445

Hétfő-Péntek: 10-17

Szombat: előzetes bejelentkezésre

1041 Budapest Templom u.2.

Javítási tájékoztató, javítási feltételek


Hogyan történik a szemüvegek javítása

Célunk, hogy a javításra leadott szemüveg jól használható, esztétikus legyen. A javítás során azonban a szemüveg esztétikailag megváltozhat, (forrasztás helyén elszíneződhet), rejtett hibákra bukkanhatunk, amik esetleg már nem, vagy csak  jelentős többletköltség árán javíthatók. Ezek az előre nem látható hibák, események csak a szemüveg szétszerelése során válnak nyilvánvalóvá. Ezért a leadott szemüvegek javítására felelőséget nem vállalunk, a javítás során keletkezett újabb hibákat csak térítés ellenében javítjuk.

Milyen határidővel történik a javítás

Igyekszünk, hogy minél előbb visszakaphassa szemüvegét. A javítási határidő függ az alkatrészellátástól, és a javítóműhely kapacitásától. A várható határidőt a munkalapon feltüntetjük, változás esetén telefonon értesítjük a megrendelőt. Amennyiben a kész szemüvegért 6 hónapon belül nem jelentkezik, azt nem tároljuk tovább.

Mennyibe kerül a szemüvegek javítása

Bizonyos esetekben csak hozzávetőleges árat tudunk a javítás átvételekor mondani, változás esetén telefonon egyeztetünk a megrendelővel. Előleg fizetése ellenében kezdjük el a szemüveg javítását, az utólag átvételkor fizetendő.

Jelentkezzen be vagy
hívjon minket a fenti telefonszámunkon!